dilluns, 2 de juny del 2014

Crònica de la tretzena jornada de la lliga 2014

Sant Vicent B - Sella B
El Sant Vicent B perd davant del Sella B jugant a un gran nivell i sense el seu banca titular, el Sant Vicent A no va jugar esta jornada degut a la pluja.

La partida a casa de la penúltima jornada de lliga enfrontava al Sant Vicent B contra el Sella B, equip experimentat i situat en la part alta de la classificació. La partida començava a les 17:30, Sella B compareixia amb quatre pilotaris però en l'alineació santvicentera faltava el nostre banca titular Soriano, el seu lloc l'anava a ocupar Javi que jugaria en esta posició per primera vegada en competició.

La partida s'inicia amb el domini dels sellardos col·locant-se 0-2 en el marcador, però els nostres amb un bon ànim es mantenen en la partida barallant cada pilota (2-4) . Cal destacar el treball de Javi jugant en una posició molt important sense apenes experiència. Sella B degut a la seua experiència manarà en la partida encara que els nostres no han deixat de tindre llampades de bon joc deixant clar que este jove i inexpert equip ha aprés moltíssim en la seua primera competició. La partida conclou amb un 5-10, Sella B s'emporta els tres punts però Sant Vicent B se sent orgullós de la seua evolució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo