divendres, 23 de maig del 2014

Crònica de la onzena i dotzena jornades de la lliga 2014

Sant Vicent A - Agost
A dos jornades del final de la lliga els nostres equips se situen ambdós en mitat de la taula en els seus respectius grups, allunyats del descens pareix que conservarem la categoria.
El diumenge 11 de maig el Sant Vicent A va rebre al Agost, equip potent que esta barallant per la promoció a la primera divisió. Com a visitants els nostres no van tindre moltes possibilitats, Agost amb una gran banca no va donar peu als nostres, este diumenge semblava que s'anava a repetir el mateix.

La partida començava vora les 17:20 amb els nostres al resto, la partida pareix igualada al principi (1-1), pero Sant Vicent no es capaç de mantindre la concentració ni el bon joc, començen a errar i a jugar malament i Agost aprofita per endur-se practicament la partida (1-7). En este moment Sant Vicent reacciona i veiem un equip contundent jugant a molt bon nivell, pero davant un equip com Agost no es suficient jugar be mitja partida, cal jugar-la be sencera i al final Agost s'emporta la partida i els tres punts (5-10).

Els nostres xicons del B visitaven Altea disposats a endur-se els tres punts i fer-se forts en la part mitjana de la taula. La partida començava a les 18:15 amb Altea en el traure, partida que sembla molt renyida en els primers compassos del enfrontament (3-2). Soriano a la banca estava fent una gran partida pero la diferència numèrica, els nostres eren quatre i Altea cinc jugadors, es va notant a mesura de avançava la partida. Sant Vicent va lluitar tots els jocs, en moltes ocasions van poder endur-se mes jocs pero l'experiencia dels alteans marcá la diferència i s'emportaren la partida i els tres punts (10-4).  

La dotzena jornada a estat complicada per al Sant Vicent A que jugava a casa contra el líder, Tibi A, que esta fent una lliga espectacular, invicte, s'ha emportat tots els punts que s'ha jugat. La partida començava vora les 17:15 amb Tibi al traure que en qüestió de minuts feia el 0-2 al marcador, en front un Sant Vicent A apagat i descentrat. No obstant la partida va estar igualada en alguns jocs, Sant Vicent plantá cara com va poder pero poc a poc Tibi anava fent-se amb la partida que va durar poc mes d'una hora. Empenta final dels nostres que poc van poder fer, 3-10 final i tres punts mes per a Tibi.

La partida de Calp B contra Sant Vicent B no es va poder jugar donades les baixes de l'equip calpí, partida que es dona per guanyada al Sant Vicent B, tres punts molt importants per afrontar el final de la lliga amb tranquilitat sense tindre que estar fent comptes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo