dimecres, 7 de maig del 2014

Crònica de la desena jornada de la lliga 2014

Crevillent (Rojos) - Sant Vicent A (Blaus)
Cap de setmana intens en què el Sant Vicent A s'endú dos punts de Crevillent en una partida molt renyida. En canvi els nostres del B encara que han jugat una gran partida s'han vist aixaragallats per un equip molt superior amb jugadors que en lligues anteriors van participar en la màxima categoria.

El Sant Vicent A es desplaçava a Crevillent per a enfrontar-se a este rival directe i intentar posar terra pel mig amb la part baixa de la taula. La partida començava puntual a les 17:00h amb els crevillentins en el traure. En els primers compassos de la partida els locals se sentien molt a gust i els nostres no trobaven el seu joc, perdent ratlles fàcils encara que hi havia indicis de brillantor guanyant ratlles impossibles. Joc erràtic el dels santvicenters que aprofita Crevillent i s'avançava en el marcador amb un 5 - 3.
No obstant els nostres no es deseperen i reprenen el ritme a la partida, veiem ara en el carrer a dos equips molt igualats i amb moltes ganes de victòria, fet que s'evidencia en el 7 - 7 on cada un obté un punt. Crevillent amb un jugador menys i Sant Vicent com una locomotora comença a emportar-se la partida amb grans traures de Paco i amb un equip que ho donava tot. Final molt renyit, encara que remuntada merescuda per als nostres amb un 8 - 10 final en el marcador. Sant Vicent A manté la seua quarta posició amb 15 punts i una partida menys que el tercer amb 16 punts.

El diumenge el Benidorm ens visitava amb un equip diferent del que van presentar a Benidorm, dos d'ells eren grans pilotaris que en anys anteriors havien participat en la màxima categoria, este fet ha sigut transcendental en la partida i ha marcat la diferència. El nostre jove equip que cal recordar és la primera vegada que entren en competició va fer una gran partida, no donant per perduda cap pilota i jugant al màxim. La partida anava 0 - 4 quan els nostres han aconseguit el primer i únic joc que aconseguirien. 1 - 10 final que col·loca als nostres a tres punts del descens amb diverses partides molt difícils per davant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo