divendres, 6 de juny del 2014

Última jornada del Diputació d'Alacant


Este cap de setmana tindrà lloc l’última jornada de les Lligues de Llargues i Palma, englobades en el Trofeu de Diputació d’Alacant. Cal remarcar que hi ha diverses partides de la setmana passada pendents de disputar a causa de les inclemències meteorològiques.
Destaquen en la 1ª categoria de llargues, dos partides per damunt de la resta, que són Parcent – Benimagrell A i Murla – Sella, importants per a dirimir l’encreuament de les semifinals. Seguix en primera posició l’equip de Sella amb només un punt per damunt de Benimagrell. El mateix ocorre entre el tercer i quart classificat, separats per un punt, són els equips de Parcent A i Murla. Per això, fins que no es dispute l’última jornada no se sabran els encreuaments definitius d’esta màxima categoria.
En 1ª de palma, tres equips barallaran per la plaça encara vacant que dóna accés a les semifinals, els d’Agost, Calp i Vall Laguar, a més, esta jornada, es produirà un enfrontament directe entre estos dos últims. Ja estan classificats per a la següent ronda els tres primers, que són, per este orde, Murla, Tibi i Sella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo