dilluns, 9 de juny del 2014

Crònica de la catorzena jornada de la lliga 2014

Sant Vicent B
Acaba la lliga amb una partida d'infart per al Sant Vicent B que se'n va emportar dos punts de Tibi i aconseguix el seu objectiu de mantindre la categoria. Victòria còmoda per al Sant Vicent A que va rebre al cuer sense possibilitats de salvar-se del descens.

La pròxima lliga Sant Vicent tindrà novament dos equips en segona de Palma, gràcies a l'esperit de lluita del nostre jove Sant Vicent B. El Tibi C que es van trobar els nostres era molt diferent del que van rebre a casa, un equip fort que pareixia decantar la partida del seu costat. Els ànims dels nostres estaven molt alts i l'inici de la partida és increïble 0-2, però Tibi no s'acovardia i aconseguia l'empat amb un bon joc (2-2) . En el 4-4 els locals amb un canvi de posicions comencen a guanyar ratlles i jocs. La partida es posava molt intensa i els nostres acusaven els nervis, 7-6 i Tibi s'assegurava el primer punt en joc que els infon ànim i col·loquen el marcador 9-7. Amb este marcador tan advers els nostres són capaços de traure tota la seua tècnica i sang freda i amb grans jugades, restos que creuaven el carrer pel terra i per dalt, parades dels punters fent ratlles claus i traures que s'adaptaven al carrer amb el 9-9 i a dos amb dos quinzes on tot l'equip a tocat pilota s'emporten la partida i dos punts i acaben esta lliga 2014, un Sant Vicent B que conserva la categoria i rubriquen una temporada espectacular. Enhorabona pilotaris

El Sant Vicent A tancava la lliga a casa contra el cuer pràcticament descendit, la partida s'anava a desenrotllar amb tranquil·litat i germanor. La partida començava a la 17:30 amb un Sant Vicent A fora de la partida, molt despistat. Amb el 2-2 en el marcador els nostres han pres les rendes de la partida i a poc a poc, emportant-se quinzes i jocs s'han endut la partida (10-2). Partida igualada inicialment encara que al final la partida ha sigut per als santvicenters. Al Sant Vicent A li queda per jugar una partida molt important contra Muro, partida ajornada per la pluja que es jugarà el pròxim cap de setmana i en la que està en joc la tercera plaça de la classificació. Esperem que els nostres facen una bona partida i barallen per aconseguir esta victòria.

ANAR A LA CLASSIFICACIÓ>>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo