dimarts, 17 de juny del 2014

Ja hi ha semifinals per al Campionat Diputació d'Alacant de Llargues i Palma

Després de la jornada de descans, en la que es programaven les partides suspeses per pluja, ja cal donar pas a la ronda de semifinals de les Lligues de Llargues i de Palma, englobades ambdós en el Trofeu Diputació d’Alacant.
En la màxima categoria, la de primera de llargues, les semifinals han quedat definides d’esta manera: CPV Murla contra CPV Sella d’una banda, i per l’altra, es veuran les cares les formacions de CPV Parcent a i CPV Benimagrell A. Les partides d’anada es jugaran el pròxim cap de setmana a Murla i Parcent.
Campello B - Murla B, a més del Murla A - Benidorm, seran les dos semifinals de la categoria de plata, albergant partides les poblacions de Campello i Murla. A més de pel títol en esta categoria, lluiten també estos quatres equips per ascendir a la màxima categoria, privilegi que els donaria la condició de finalista.
En la tercera categoria de llargues, els enfrontaments que es produiran, seràn els següents: La Murada - Finestrat i Fondó dels Neus - Mutxamel. També els finalistes ascendiran a la segona categoria.
Pel que fa a la modalitat de palma, en la seua màxima categoria, el campió de la fase regular, Murla, es desplaçarà fins a la localitat de Calp, mentres que l’altra eliminatòria es disputarà a Sella, fins on viatjarà l’equip de Tibi.
En la categoria de segona de palma, i després del pertinent sorteig, ja celebrat al principi de la lliga, els encreuaments definitius de semifinals seran estos: CPV Tibi contra CPV Llíber A i CPV Benidorm contra CPV Finestrat.

(Font: FEDPIVAL)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo