dijous, 30 de maig del 2013

CPV SANT VICENT vs CPV FINESTRAT

Estem a només tres partides del final de la lliga, són les ultimes oportunitats que tenim de mantindre'ns ferms i aconseguir acabar la lliga en la mitat de la taula, que per a ser la nostra primera lliga no esta gens mal.

Este cap de setmana ens visita el CPV Finestrat, en la partida d'anada no se'ns va donar gens bé el seu carrer i la formació de quatre jugadors a la qual no estem res acostumats, a més d'una mala gestió dels canvis i el plantejament de la partida. No obstant este cap de setmana tenim el carrer, la formació i el públic de la nostra part, només fa falta actitud i força, no afonar-nos a mitat de partida i barallar cada una de les pilotes, totes són determinants!

Així que sense exigir-nos més del que cal i amb la humilitat dels què realment volen aprendre dia rere dia Sant Vicent ha d'afrontar les partides que resten agermanats i units tots a una, equip i públic per a acabar la temporada amb un bon sabor de boca.

Este diumenge 2 de juny a les 17:00h en el carrer Manuel de Falla vos convidem a que gaudiu de la Pilota Valenciana amb l'equip del nostre poble, tots a una. Va de bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo