dilluns, 13 de maig del 2013

CPV SANT VICENT vs CPV LA NUCIA

Este equip no deixa de sorprendre'ns, cap persona que haja assistit a una partida de Pilota Santa Vicent haurà tornat indiferent a casa. En cada partida es viu i es disfruta la Pilota Valenciana amb una gran intensitat, el carrer sencer vibra amb este equip que no para de créixer, aprendre i voler ser un poquet millor en cada jornada. 

La pròxima jornada es planteja molt interessant, l'equip rival serà el CPV La Nucia, en l'anada vam jugar al seu carrer i ens faltaven la majoria de titulars (10-0) , no obstant nostra cantera va donar la cara i va lluitar pels colors de Sant Vicent del Raspeig. 

Però esta vegada l'equip està al màxim, ve d'una gran partida contra el líder en la què ja ha demostrat el seu potencial i tenim l'al·licient de llevar-nos l'espineta de l'anterior marcador. A més la partida és de gran interés ja que ambdós equips estan empatats a dotze punts i el que s'emporte els tres punts s'afirmarà en la quinta posició, escapant-se de la presió que ve fent per davall Sella que en les últimes jornades porta un progressió espectacular.

Jugar en el nostre carrer és el nostre fort, el nostre públic és fidel i ens abriga constantment per això volem que disfrutes una vegada més d'una vesprada de diumenge de Pilota Valenciana amb l'equip del nostre poble, vos esperem el diumenge 19 a les 17:00h en el carrer Manuel de Falla. 
¡Visca Pilota Sant Vicent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo