dilluns, 20 de maig del 2013

Crònica de la partida contra La Nucia

Sant Vicent va eixir com una locomotora, atropellant amb una qualitat de joc que va desestabilitzar a CPV La Nucia des de l'inici i va fer que s'emportara la partida i els tres punts (10-5).

Els nostres van iniciar la partida en la banca, La Nucia tenia un bon resto però Sant Vicent tenia ben mesurat el carrer i totes la pilotes es jugaven i la majoria es guanyaven. A l'equip se li veia molt cohesionat i amb molt d'aplom això va fer que en poc de temps el marcador es posara de la nostra part (4-0) . Un gran joc dels punters Jorge i Carlos que guanyaven ratlles al límit i l'oponent es desesperava.

La partida anava molt encarrilada, com a curiositat en tots els jocs La Nucia començava apuntant-se els quinzes per a després ser remuntats per Sant Vicent, en mes d'una ocasió es va donar el quinze per val per a La Nucia i Sant Vicent acabava guanyant el joc.

És en el quint joc quan La Nucia s'emporta el seu primer joc (4-1) i troba el seu joc perquè es ve amunt i quinze rere quinze s'emporta tres jocs seguits (6-4), veiem a un Sant Vicent quelcom desestructurat i nerviós i La Nucia tirà de la seua experiència per a anar arrapant jocs a la partida. Però Sant Vicent encara que comet errors seguix amb un bon joc, jugant amb cap i pressionant al rival el que fa que s'emporte el primer punt (7-4) .

La part final de la partida té un ritme mes lent i menys virtuós, però es van traient els punts i La Nucia després d'aconseguir el seu ultim joc (8-5) ja no posarà en molts compromisos a Sant Vicent que seguix quelcom desestructurat i poc centrat però va traient qualitat per a ratlla rere ratlla i quinze rere quinze emportar-se la partida (10-5).

Es noten els entrenaments, l'experiència i el bagatge que la lliga esta fent en el nostre equip, s'arriba a estes partides amb un bon potencial, qualitats inprescindibles per a ser un equip competitiu i molt a tindre en compte pels nostres rivals. Pugem a la quinta posició amb quinze punts empatats amb Relleu, este cap de setmana hem fet el nostre treball, ara a entrenar i a concentrar-nos per a la pròxima partida contra Tibi a casa.
ANAR A LA CLASSIFICACIÓ>>>


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo