dimecres, 22 de maig del 2013

CPV SANT VICENT vs CPV TIBI

Quan vam visitar Tibi ens separaven 6 punts i vam ser capaços d'arrancar-los un punt i deixar eixa diferència en 5 punts, ara arribem a la partida contra Tibi amb 5 punts de diferència el que significa que hem sigut regulars i combatius. 

A Tibi vam demostrar igual que a Montfort que som un equip corretjós, que les partides es fan costera amunt pel rival i que podem com no, plantar cara als millors del nostre grup.

Este diumenge hem de posar el nostre millor joc en el carrer i barallar quinze rere quinze, no donar per perduda cap pilota i mantindre la calma, esta formula ja ens ha donat molt bons resultats i sabem com posar-la en pràctica, així que Sant Vicent arriba a esta partida amb bones cartes i millors sensacions.

Ara mes que mai és quan necessitem el carrer ple de la nostra afició, sou el sext pilotari, per això no deixes de vindre i convidar a les teues amistats el diumenge 26 a les 17:00h en el carrer Manuel de Falla i així disfrutar un cap de setmana mes d'este equip que tant ens emociona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo