dilluns, 3 de juny del 2013

Irregularitats en la partida contra Finestrat


Sant Vicent 1 - 10 Finestrat
Partida en la que Finestrat es presenta amb dos jugadors del equip de palma de 3 B, 2 del equip de Llargues de Finestrat B i 1 del equip de Llargues de Finestrat A. Partida molt desigualada en la que els joves de Sant Vicent es pregunten on esta el joc de cavallers d'este esport nostre. 
Poc a poc la pilota no mor pel pas del temps, mor per situacions com estes, Sant Vicent orgullós d'haver jugat enguany a palma i decebut per vore com es este joc, nosaltres ens convertirem en club de trinquet ja que gràcies a partides aixina el joc al carrer mor poc a poc. 

Un equip jove i amb il·lusió que agraïx als equips que juguen noblement el vostre saber fer i que compteu en que teniu la nostra amistat, que poc a poc este esport reba bons jugadors. Al acabar la partida la documentació de Finestrat s'ha presentat de manera incompleta i amb moltes incognites (Falta de fitxa, Dni...) Confiem en la federació i en els clubs per evitar estes situacions i fer del nostre esport altra vegada un esport de cavallers.

Enhorabona a Finestrat, nosaltres no jugarem per guanyar si no per disfrutar de la Pilota Valenciana.

Va de Bo

José Miguel Santacreu President del Club de Pilota Valenciana Sant Vicent del Raspeig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo