diumenge, 7 d’abril del 2013

Crònica de la partida contra Tibi

Gran partida la viscuda al carrer artificial de Tibi, Sant Vicent arribava amb molt aplom i moltes ganes després de les dos últimes derrotes, davant d'un líder indiscutible com Tibi els nostres han plantat cara i han estat capaços d'emportar-se un punt que sap a victòria.

Els de Sant Vicent han començat molt freds al resto i la partida prompte es col · loca 2-0 per als locals, però una vegada presa la mida al carrer i una reorganització de l'equip remonten i empaten 2-2. Santacreu es sentia molt a gust i les seues tretes feien efecte en els Tibers. Així ens trobem que Sant Vicent es col · loca per davant en el marcador 3-5 encara que l'equip no ha sabut gestionar l'avantatge i Tibi apreta i guanya quatre jocs seguits 7-5.

Però els nostres no s'enfonsen sinó que trauen la seua ràbia per aconseguir mantenir-se en la partida i complicar la partida a Tibi. Este ànim de lluita fa que els nostres aconsegueixen el seu setè joc i robar-li un punt a Tibi 7-9.

Partida amb moltes jugades boniques i emocionants, Sant Vicent segueix cinquè a la classificació empatat a punts amb Finestrat, que està jornada ha perdut contra Relleu encara que hi ha estat capaç d'emportar-se un punt.

La lluita per la tercera plaça es posa emocionant amb Sant Vicent i Finestrat amb set punts i Relleu amb vuit. La pròxima setmana viatjem a Finestrat, gran partida entre rivals directes en la qual Sant Vicent haurà de llegir la partida des de l'inici i aconseguir fer una partida amb cap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo