dimecres, 17 d’abril del 2013

CPV SANT VICENT vs CPV RELLEU

Després de tres jornades com a visitant tornem a jugar en el poble, última partida d'anada ens enfrontem contra Relleu, quart en la classificació empatat a punts amb Finestrat (tercer classificat) . 

Recuperats del mal glop de l'enfrontament contra Finestrat l'equip és molt conscient de la necessitat d'emportar-se els tres punts i la victòria a casa per a mantindre's en la part mitjana de la taula i veure recompensat l'esforç realitzat. 

És innegable que un equip nobel com el nostre no té l'experiència d'altres equips mes veterans i assaonats en competició, una carrera de fons on preval la regularitat i la tranquil·litat enfront de les explosions d'anime i esforç físic. No obstant nostres pilotaris estan aprenent de cada trobada i segur que donaran molta batalla en la volta.

Convidar-vos a assistir i a animar al nostre equip este diumenge 21 d'abril a les 17:00h al carrer Manuel de Falla, una vesprada mes de Pilota Valenciana en el nostre poble i amb un jove equip jugant al nostre ancestral esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo