dimecres, 24 d’abril del 2013

CPV SANT VICENT vs CPV SELLA

Comencen la partides de volta, tots els equips s'han mesurat els uns als altres i a part de Monfort i Tibi que encapçalen el grup amb notable diferència, la part mitjana de la taula està molt disputada. 

Sant Vicent va encetar la lliga amb una victòria a Sella (4-10) , però el CPV Sella ha tingut una bona progressió durant les ultimes jornades i arriba a esta partida amb molt bons recursos de joc. Es nota que han trobat el seu joc i no es vénen a baix amb l'adversitat, emportar-se els tres punts els ficaria en la pugna de la part mitjana de la taula i açò no és un al·licient per a desdenyar. 

CPV Sant Vicent ha d'afrontar esta partida amb molta serietat donat el que se exposa anteriorment i a més per mantindre el seu estatus d'equip en lliça per una bona posició en la part mitjana.
Tenim l'avantatge de jugar en el poble, en un carrer en què Sant Vicent està molt a gust i un públic que cada vegada s'implica mes amb el seu equip. A mitat de lliga l'equip comença a tindre el bagatge que necessitava per a saber llegir les partides i jugar amb cap, no dubtem de que esta partida serà molt intensa per la situació d'ambdós equips, una partida que per descomptat no deixarà indiferent a ningú. 

Un cap de setmana mes vos convidem a que disfruteu del nostre esport en el carrer Manuel de Falla el diumenge 28 a les 17:00h i que no dubteu a animar i recolzar als nostres pilotaris que caminen per les nostres comarques representant a Sant Vicent del Raspeig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo