dilluns, 22 d’abril del 2013

Crònica de la partida contra Relleu

Sant Vicent ha donat la cara i s'ha emportat la partida. Llarga partida de dos hores molt igualada i amb grans dosis d'emoció i bon joc. 

Els nostres han començat la partida al Resto i han aguantat bé la primera envestida dels relleuers emportant-se el primer i segon jocs amb una certa facilitat, però després hem vist uns llarguíssims tercer i quart jocs que s'ha emportat Relleu (2-2) , jocs molt disputats on s'han anat intercanviant les possibilitats de guanyar els jocs entre els dos equips, la partida s'insinuava llarga i difícil.

L'equip sentia la calor del públic que estava especialment involucrat en la partida, Santacreu seguix amb el seu creixement personal com pilotari impressionant als assistents amb alguns dels seus servicis que posaven en compromis a l'equip visitant, açò feia veure un Sant Vicent molt mes cohesionat i funcionant tots a una, encara que continua donant la impressió de ser un equip al què li costa mantindre a ratlla els nervis.

Relleu s'avançava en el marcador (2-4) i després de barallar el sèptim joc Sant Vicent a tornat a la partida i hem vist com guanyava ratlla rere ratlla i joc rere joc, assegurant el primer punt (7-5) donant seguretat al nostre equip. Gascón ha entrat en la partida per Òskar i l'hem vist realitzant algunes intervencions molt rellevants, en esta ocasió els canvis meditats i oportuns han donat bons resultats per als nostres.

Relleu intentava remuntar la partida però els nostres s'han sentit forts i hem pogut disfrutar de jugades molt boniques i determinants col·locant el marcador en 9-6, un joc molt disputat i important que al final s'ha emportat Relleu (9-7) assegurant-se un punt i la quarta posició.

Després de la victòria (10-7) Sant Vicent suma dos punts i continua sext amb nou punts però només a quatre punts de la tercera posició (ANAR A LA CLASSIFICACIÓ>>>) , les pròximes dos partides se les veurà contra Sella (7è classificat) a casa el diumenge que ve i contra Altea (8è classificat) , dos partides en les què no cal abaixar la guàrdia, sinó tot el contrari, traure el nostre millor joc i continuar polint este equip novell que tant ens emociona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo