dimarts, 26 de març del 2013

Reflexió, maduresa i lluita, Sant Vicent i la lliga.

Ja podem dir que la lliga està a ple rendiment, a mitjan de la primera volta la taula comença a perfilar la idiosincràsia de cada equip. Després de quatre partides on Sant Vicent ha guanyat dos i perdut altres dos es col · loca al mig de la taula a l'espera de partides molt importants amb rivals directes i amb una qualitat molt similar, per descomptat seran partides intenses i molt emocionants a les quals no podem deixar de recomanar que acudiu per donar el major suport als nostres pilotaires.

La partida contra Monfort es presentava molt difícil, ja que és un equip experimentat i amb jugadors veterans. Els primers jocs van estar molt disputats, encara que es notava el nerviosisme a Sant Vicent i no van tardar en observar errades que no s'havien donat en partides anteriors, va ser un dels factors determinants i que va fer que la partida s'inclinés cap a Monfort, que es sentia amb molt aplom i molta confiança.

Una darrera l'altra les envestides de Paquito a la banca creuaven el carrer i en molts casos es va donar el quinze directe. Per la nostra part Santacreu tingué grans tretes però es notava que no estava del tot a gust i per extensió l'equip veia minvar el seu ànim.

Un parell de jocs molt lluitats per Sant Vicent van ser un bon estímul per als nostres però en esta partida la sort no va acompanyar gens i moltes pilotes fàcils van acabar en quinzes per als de Monfort.

2-10 final, gerro d'aigua freda per als nostres per no haver sabut afrontar tant els nervis com els errors, però indiscutiblement una bona lliçó d'humilitat i maduresa per properes partides.

Sant Vicent va viatjar a la Nucia amb només dos dels cinc titulars de l'equip cosa que explica la ràpida i contundent derrota, la gran cantera de Sant Vicent va lluitar i barallar però la inexperiència en competició passà factura, una partida de presa de contacte per als nous pilotaires que col · loca a La Nucia sisè en la classificació amb cinc punts.

Sant Vicent es col · loca cinquè a la classificació empatat a sis punts amb Relleu i Finestrat , tres equips que encara no s'han vist les cares i que pot donar molt a veure qui es queda amb el tercer lloc a la classificació.

El proper cap de setmana no n'hi ha lliga per ser setmana de pasqua, reprenem la lliga el cap de setmana del set d'abril, amb una partida contra Tibi en plenes festes de Moros i Cristians al nostre poble.

La partida es jugarà a Tibi, primer en la classificació i equip molt experimentat, Sant Vicent posarà la seua ànima en esta partida per preparar les properes trobades contra els seus rivals directes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo