dilluns, 28 d’abril del 2014

Crònica de la novena jornada de la lliga 2014

Relleu - Sant Vicent B
Este cap de setmana, en plenes festes del nostre poble nostre jove Sant Vicent B es va desplaçar fins a Relleu per a enfrontar-se a un rival directe que a casa se'ns va fer costera  amunt però aconseguirem emportar-nos dos punts, cal recordar que este equip és el campió de la LLiga de Perxa 2013 i amb uns pilotaris molt experimentats. 

Comença la partida amb Sant Vicent en el traure però les dificultats del carrer relleuer i que els nostres pareixen un poc freds fa que els locals s'avancen (2-0) , no obstant els nostres entren en la partida i reaccionen amb contundència fins a situar-se en el marcador 3-3. Cal destacar les actuacions de Javi i Adri restant pilotes molt difícils i enviant-les quasi al final del carrer. Gràcies a este gran joc la partida ha anat inclinant-se al nostre favor. Grans jugades dels nostres punters i Soriano sorprenia amb alguns traures que creuaven el carrer de punta a punta. En definitiva un gran equip que ha aconseguit emportar-se la partida (3-10) i els tres punts que els situen en quint lloc per davant del Calp B amb qui estan empatats a deu punts.

El Sant Vicent A descansava esta setmana, la setmana que ve es desplaça a Crevillent per a jugar una partida clau contra un rival directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo