dilluns, 14 d’abril del 2014

Crònica de la huitena jornada de la lliga 2014

Sella C - Sant Vicent A
El Sant Vicent A va fer el seu treball i se situa tercer empatat a punts amb Muro. Per la seua part el B a pesar d'enfrontar-se al líder va plantar cara i va intentar l'impossible, no va poder ser i manté la sexta posició per davant de Relleu i Tibi C.

El Sant Vicent A es va desplaçar a Sella amb la determinació d'emportar-se la partida disfrutant del joc i eixa actitud es va notar des de l'inici de la partida que de seguida va començar a decantar-se del nostre costat. Un equip cohesionat i concentrat que no donava marge als locals i açò es demostrava en el 1-5 del marcador. Per uns instants del joc, els sellardos pareixien despertar de la seua letargia però no definien el seu joc i perdien ratlles decisives, oportunitat que el Sant Vicent A no ha desaprofitat i rematava la partida de manera contundent. 1-10 final i tres punts molt importants que ens situen tercers empatats amb Muro.

Els nostres del B van patir els nervis de la inexperiència, la tensió d'enfrontar-se al líder va passar factura en la primera mitat de la partida. Va començar Sant Vicent en el traure però totalment descentrats no encertaven i fallaven coses que normalment no fallen. Benimagrell feia el seu joc i a poc a poc la partida es decantava del seu costat (6-0) . Sant Vicent pareix que es recompon i comencen a eixir-li les coses, jugant a un gran nivell emocionen novament el públic (2-7) , però no tenen sort i el carrer se'ls torna en contra. 3-10 final i un Sant Vicent B que al final ha barallat i ha donat un gran joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo