dilluns, 7 d’abril del 2014

Crònica de la setena jornada de la lliga 2014

Adri guanyant la ratlla
Gran cap de setmana de victòries per als nostres equips, cada un ha fet el seu treball i s'ha vist recompensat. Ambdós necessitaven guanyar i emportar-se els tres punts per a no despenjar-se i afrontar la volta ben posicionats.

El Sant Vicent A es desplaçava a Xixona per a enfrontar-se al cuer del seu grup, la partida començava a les 17:30 amb Xixona en el traure, però este primer joc cau del costat sanvicenter, inclús així els nostres no estaven del tot en la partida i Xixona s'anota el següent joc (1-1) . Després d'este joc Sant Vicent ha jugat molt centrat i cohesionat i ha anat fent-se amb la partida. Cada un ha posat de la seua part, Paco fent grans traures que de vegades creuaven el carrer, Santacreu restant per damunt del banca rival, Fernando fent ratlles molt valuoses i els punters guanyant-les, tot això ha fet que la partida arribara al seu fi a les 18:20, 1-10 per als nostres que s'emporten els tres punts i es col·loquen quarts empatats a 10 punts amb Muro.

Al Sant Vicent B se li presentava una partida relativament fàcil ja que l'equip rival només comptava amb tres jugadors, els nostres s'avançaven en el marcador encara que a Tibi no li costava massa recompondre's i contestar aconseguint el seguent joc (1-1) , els primers jocs han seguit la mateixa tònica, els nostres no acabaven de despertar el seu joc i se'ls veia a mig gas (3-3).
A partir d'ací se'ls ha vist molta millora, Soriano ens sorprenia amb traures imparables i cal destacar els restos d'Adri que hui ha estat pletòric. Joc a joc Sant Vicent s'ha anat fent amb la partida, els de Tibi ja no han aconseguit fer cap joc mes. 
Partida (10-3) i tres punts per als nostres que els situen amb 7 punts en sexta posició i amb possibilitat de barallar per aconseguir situar-se en mitat de la taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo