dilluns, 3 de març del 2014

Crònica de la tercera jornada de la lliga 2014

Gran partida molt disputada la que hem viscut este diumenge en el carrer Centre, una vegada més pareix que jugar a casa ens senta molt bé, un diumenge mes gran remuntada del Sant Vicent A. 
La partida començava a les quatre i mitja de la vesprada i Crevillent iniciava la partida en el traure. Els primers jocs han estat molt igualats i els nostres es col·locaven 2-1 per davant.
Però una baralla per una ratlla desconcentra al Sant Vicent i els de Crevillent, molt mes centrats, aprofiten per a posar-se ràpidament amb un 2-5.
El Sant Vicent no troba el seu joc, aconseguixen el 3-5 però clarament no estan en la partida i els jocs no deixen de caure del costat dels crevillentins (3-7) assegurant-se el primer punt dels tres en joc.
En este moment pareix que Sant Vicent reprén l'ànim i les forces i comencen a sentir-se molt còmodes, restant molt millor i jugant a un gran nivell, així joc rere joc comença una remuntada de les què fan afició i ens trobem amb un marcador de 8-8, Crevillent ho posa difícil anotant-se el 8-9 però Sant Vicent empata i acaba la partida amb un gran traure de Paco que creua el carrer.
Gran victòria, gran partida, grans pilotaris els que hem vist esta vesprada en el nostre carrer.

Per un altre costat el Sant Vicent B va visitar al Benidorm el dissabte, no va poder ser, l'equip no va acabar de sentir-se a gust en el carrer artificial de Benidorm i els locals es van mostrar superiors als nostres, partida per a aprendre i millorar que va acabar amb un resultat de 10-2.

El dissabte també es va jugar fora de campionat un desafiament a Raspall entre Sant Vicent i El Verger, la partida es va jugar en el carrer municipal de Raspall d'El Verger. Partida molt igualada però que no reflectix el marcador, els nostres van patir de no conéixer el carrer i van començar quelcom perduts, oportunitat que no va desaprofitar El Verger per a anar fent-se amb la partida, cal destacar el bon traure dels nostres que en mes d'una ocasió va realitzar quinzes directes encara que els nervis ens van passar factura. Derrota per 8-3.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo