dimarts, 18 de març del 2014

Crònica de la cinquena jornada de la lliga 2014

Javi al resto (Sant Vicent B)

Sensació agredolça la d'esta jornada ja que els nostres del A van jugar a un gran nivell però se'ls va escapar la partida, en canvi el B va trencar les previsions i es va imposar davant d'un rival que partia com a favorit.

El Sant Vicent A es va desplaçar a Tibi per a jugar contra el primer del seu grup, la partida es presentava difícil i els nostres ho sabien. No obstant van posar tot de la seua part per a encarrilar la partida, jocs molt disputats i grans jugades dels nostres, en este cas va ser el carrer i els seus obstacles els que els van fer la partida impossible, evidentment Tibi coneixia el seu carrer i açò va marcar la diferència.

El diumenge a la vesprada a casa va ser on disfrutarem d'un gran Sant Vicent B que cada dia ens sorprén amb alguna cosa nova, primera competició per a la majoria d'estos pilotaris que no deixen de créixer i fer-nos gaudir de la Pilota Valenciana cada cap de setmana.

Començava la partida amb Calp en el traure i en qüestió de minuts s'enportaven el primer joc (0-1) , pareixia que seria un passeig per als visitants però en quant Soriano va ocupar la seua posició els jocs van començar a caure del costat santvicenter i en qüestió de trenta minuts el marcador era de 5-2, cal destacar l'actuació de Javi al resto i un Oriol inspiradíssim en punta, un gran joc que ens situava en el 8-3, punt assegurat per als nostres i amb la partida a l'abast de la mà.
Ací és on descobrim la nostra falta d'experiència i els nervis van despistar als nostres, cometent errors que el Calp va saber aprofitar i així aconseguir furtar-nos un dels punts quedant el marcador final 10-7.
Molt de jugar de estos xicons que partida rere partida milloren individualment i com equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo