dilluns, 10 de març del 2014

Crònica de la quarta jornada de la lliga 2014

Agost vs Sant Vicent A
Esta setmana no ha pogut ser, sabíem de la superioritat dels nostres rivals però apel·làvem al nostre ànim i les nostres ganes per a rascar alguna cosa esta jornada, com dic no ha pogut ser.
El Sant Vicent A va començar molt sencer en Agost, anotant-se el primer joc. Els primers jocs van estar disputats, encara que van començar a caure del costat d'Agost i els nostres no van tardar a perdre la concentració (4-1) . La mala sort també va fer presència en contra dels els nostres i cables, rastells i balcons ho van posar molt difícil fins a exacerbar els nervis dels nostres pilotaris. A partir d'ací ja no es va poder encarrilar la partida i Agost amb el seu gran banca liquidà la partida amb un gran joc, resultat final 10-1 que ens ha de servir per a aprendre i polir el nostre joc.

Per un altre costat el Sant Vicent B ja arribava tocat a la partida ja que Soriano el nostre banca es trobava amb molèsties en la mà i no estava al cent per cent, açò es va fer notar en tot el grup que tampoc va saber contrarestar la minva en el traure i prompte es col·locaven els visitants 0-3. Els nostres no van aconseguir entrar en la partida i encara que van aconseguir anotar un joc 1-6, se'ls escapà la partida 1-10. 

Cap de setmana de derrotes amb molt que aprendre, esta setmana toca reposar-se i continuar treballant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo