diumenge, 23 de març del 2014

Crònica de la sisena jornada de la lliga 2014

Sant Vicent A vs Muro
Sant Vicent A suma dos punts i es manté en mitat de la taula a falta de jugar la última partida de l'anada contra Xixona.

Esta vesprada hem vist brillar als nostres en una gran partida que començava a les quatre i mitja de la vesprada. Els Mureros comencen en el traure i s'enporten el primer joc però Paco (banca) ens sorprén a tots amb uns gran traures i prompte ens trobem amb un 2-1 en el marcador. L'equip se sent a gust i juga amb cap i a fer ratlles. 

Muro empata (2-2) i el quint joc esta molt renyit però cau del costat santvicenter 3-2. El sext joc s'ha allargat fins a quinze minuts, hem vist grans jugades dels punters Jorge i Carlos que pressionaven i caçaven al vol pilotes molt difícils, treball que ha donat la seua recompensa pujant el 4-2 al marcador. Després d'este joc els de Muro començaven a impacientar-se, als nostres els eixia tot i l'afició recolzava entusiasmada.

Santacreu al resto ha estat molt fi esta vesprada, restos amb cap que guanyaven ratlles i inclús feien quinzes directes, este bon saber fer fa que el Sant Vicent A s'assegure un dels tres punts en joc 7-2, la partida pareix molt encarrilada i als nostres se'ls veu satisfets. Però la mescla de confiança dels els nostres i l'experiència i temprança dels de Muro fa que en el marcador vegem la remuntada dels de Muro 7-3, 7-4, 8-4, 8-5, 9-5. Al Sant Vicent se li complicaven molt les coses per a aconseguir els quinzes i amb pràcticament la partida i els tres punts en la butxaca, els de Muro han apretat i el marcador s'ha posat 9-8 i el 10-8 final, repartiment de punts en una partida que ha tingut dos parts ben diferenciades.

Destaquem la millora de joc respecte a la partida contra Agost, esta clar que s'han polit detalls del joc, un joc molt mes intel·ligent, menys explosiu i molt mes eficient però com en la partida contra Tibi l'equip té dificultats per a mantindre l'ànim alt en els moments clau de la partida, no obstant hem disfrutat d'un Sant Vicent que ha guanyat enfront d'un equip que a priori era millor i mes experimentat. La partida del Sant Vicent B s'ha ajornat, així que jornada de descans per al nostre jove equip.

ANAR A LA CLASSIFICACIÓ>>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo