dimecres, 28 de novembre del 2018

Crònica dels quarts de final de llargues i palma


Estem d'enhorabona, els dos equips han aconseguit superar la fase de quarts de final per fer-se un lloc a les semifinals de segona de palma i segona de llargues. 

L'equip de palma visitava a l'anada el carrer de Poble Nou, on ja va patir l'any passat per a guanyar i fer un bon paper en la fase final. Enguany tampoc seria la partida bona. Els nostres van patir des de el primer minut en un carrer on van jugar com ells saben pero el carrer no els va dir. El carrer de Poble Nou encara ens costa però encara vam aconseguir la victòria per un ajustat 8 - 10. 

La tornada al nostre carrer va ser més contundent, la victòria per 10 - 2 davant Poble Nou ens deixava classificats per a jugar les semifinals. Una partida especial ja que Pau, ex-jugador del club, va vindre com a rival i amic a jugar al carrer major.

 
Per altra banda l'equip de llargues no perdonava l'equip de Nàquera.

Els nostres van fer els deures i van guanyar per 10 - 0 a casa i 3 - 10 a domicili en uns quarts de final que demostren el nivell dels nostres. Han aconseguit passar com a invictes i ara els tocara jugar contra els primers de l'altre grup, Benimagrell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo