dimecres, 28 de novembre del 2018

Crònica de la final de 2a de llargues

D'infart, espectacular, remuntant un 8 - 9. Sant Vicent es proclama campió de la segona categoría de llargues per un ajustat 10 - 9 contra els amics de Mutxamel.

A la localitat de Poble Nou de Benitatxell el passat 8 de juliol el nostre club, Pilota Sant Vicent, entrava al cel, i aconseguia un fet inpensable any enrere. Una plaça per a la primera categoría de llargues.

Els nostres valents Perete, Santacreu, Pascu, Juanma i Gascón alçaven un trofeu mereiscut, a una lliga casi invictes, a una lliga on la sorpresa va arribar a propis i extranys. És la primera vegada que Pilota Sant Vicent presenta un equip a la lliga de llargues, tal i com va passar a la nostra primera lliga de perxa, Campions. Enhorabona valents, això vol dir que les coses estan fenstse com toca, be, com cal. Enhorabona valents.

I ho vam aconseguir. Un 27 de gener de 2012 vam crear un equip que anys més tard, lluitant i patint es va fer un lloc a la primera categoria de llargues. No era l'objectiu, de fet ni imaginat, no era el que buscavem però la vida pense que compensa la faena ben feta. Millor o pijor a vegades, segons qui siga el jutje, però de cor pense que mereiscut. Ara toca disfrutar i poder dir que Pilota Sant Vicent va jugar en primera de llargues i que va tornar la pilota al poble, fins quan no ho se, però mentres passen els anys i Sant Vicent tinga equip podrem dir, que vam aconseguir complir l'objectiu. Ens vem la pròxima primavera al carrer major de Sant Vicent, va de bo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo