dimecres, 28 de novembre del 2018

Crònica de semifinals de llargues i palma

Les semifinals de la lliga ens deixaven un cara i creu als resultats. L'equip de palma va caure eliminat mentre que l'equip de llargues entrava a la final de forma contundent. 

L'equip de palma va jugar contra Tibi, un equip jove i fort. L'anada la perdien els nostres per un ajustat 10 - 7 que donava esperances si eixia la partida en casa. No obstant, els rivals a domicili sabien be la faena i van vencer als nostres per un contundent 3 - 10. Cal donar l'enhorabona als nostres valents que han fet una gran lliga i s'han quedat a les portes d'una final que segur que hagueren mereiscut. Enhorabona valents i l'any que ve a seguir. 

Per altra banda, l'equip de llargues vivia una eliminatoria emocionant contra Benimagrell. 

L'anada va començar de forma desastrosa amb un Benimagrell espectacular i un Sant Vicent desconcentrat. Amb un 1 - 7 i la lesió de Pascu al resto pareixia decantar tot ja. No obstant, un Perete mai vist i un Santacreu que agafava el resto van aconseguir fer el miracle. La partida va canviar completament i amb un Perete que envestia al rival amb les seues banques i un Santacreu que treia les pilotes per damunt dels espectadors del final del carrer, aconseguien una victòria per 10 - 7 que donava molta tensió per a la tornada a Benimagrell, carrer dificil. 

No obstant, Sant Vicent donava un colp a la taula i guanyava contundent per 4 - 10 al rival, vei i amic, Benimagrell. La victòria ens deixa per primera vegada en la nostra història en una final de llargues que esperem gaudir i en la que esperem donar tot el possible i deixar el nom de Sant Vicent més enllà.

Dames i cavallers; ens vem al carrer major de Sant Vicent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo