dilluns, 3 de novembre del 2014

Crònica de la Final de Perxa 2014

Sant Vicent campió de 3a de Perxa 2014
Sant Vicent acudia a la final amb la satisfacció del treball ben fet i l'ascens a segona assegurat, els nostres jugarien la seua primera final però esta mescla de tranquil·litat i incertesa no els ha fet dubtar ni un moment.

Tots concentrats i a punt començava la partida a les deu del matí amb Benifallim en el dau. El primer joc se'l portava Sant Vicent per a a continuació empatar Benifallim. Després d'un tercer joc disputadíssim Benifallim s'avançava (2-1) . No obstant la partida està igualadíssima i els nostres empaten en el quart joc (2-2) . El quint joc serà on vam poder disfrutar de l'essència de la Pilota Valenciana en estat pur, quasi mitja hora de joc on el Val 30 ha estat alternant, però definitivament se l'emporta Sant Vicent sent un punt d'inflexió en la partida.
No obstant Benifallim empata (3-3) , però la locomotora santvicentera ja havia posat tota la seua potència en joc i despleguen un joc demolidor. Els nostres no fallaven i joc rere joc anaven acumulant quinzes. Carlos guanyava els quinzes amb la ferida amb gran mestria, Adri molt ficat en la partida també guanyava quinzes increïbles, Javi amb grans restos, així com Ximo de palma fent el dau de cap a cap del carrer en mes d'una ocasió.

Arribem a un marcador de 4-8 per a Sant Vicent i Benifallim pareix reaccionar i la partida comença a complicar-se per als nostres, els quinzes costen una barbaritat, a mes el feridor de Benifallim varia la seua ferida i és molt mes efectiva i a Javi se li complica moltíssim tornar la pilota. Els nostres fan un canvi i es col·loca Adri al resto a l'aire en el dau, però el joc cau per als de Benifallim (5-8) . Gran tensió entre els nostres, la nova ferida de Benifallim els estava complicant la partida i és Santacreu qui es col·loca en la posició del resto en el dau. La primera i la segona pilotada arranquen una gran ovació de la plaça per als de Sant Vicent ja que la ferida Santacreu la enviava al final del carrer fent quinze, així que el feridor de Benifallim de nou canvia la seua ferida i Javi torna a la seua posició.
Club Pilota Sant Vicent

Després d'un joc disputadíssim Jorge aguanta pilotes que desperten ovació en el públic i no dóna quinzes per perduts llançant-se de banda a banda del carrer i guanyant quinzes crucials. Amb el marcador 5-9 i els nostres assaborint ja la victòria, saben que no poden relaxar-se ni fallar, fan el VAL-30 però la pilota colpeja contra un "home bo" i perdem la ratlla (30-30) . Tornem a fer VAL i Carlos en la ferida estrenyia com mai i el resto de Benifallim només pot fer falta i és quan esclata l'alegria del Sant Vicent acabant la partida 5- 10. Primer campionat com a campió per al Sant Vicent que s'observa en els abraços i alegria dels nostres pilotaris.
Enhorabona per a tots ells i per a este jove Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo