dimecres, 19 de novembre del 2014

Crònica de la primera jornada d'Escala i Corda

Santacreu, Carlos i Jorge (verds)
Encetem la temporada d'hivern amb dos equips en el XXVII Campionat Autonòmic d'Escala i Corda. És la primera vegada que el nostre Club competix en esta competició esperem que els nostres pilotaris disfruten i continuen creixent com fins ara.

La primera partida de l'autonòmic per als nostres es jugava en Xabia, els nostres acudixen a esta competició amb humilitat i ganes d'aprendre i sabent que serà molt dura. El trio format per Santacreu, Jorge i Carlos (Sant Vicent A) començaven la partida en el dau vora les 16:30. L'equip de Xabia va anar  poc a poc entrant en la partida, la primera part de la partida va estar molt igualada (30-40) amb els nostres fent-se forts en el dau. Però en este punt els nostres es desnortaren i no van saber tornar a entrar en la partida, quinze rere quinze Xabia s' emportà la partida. Esta clar que falta entrenament però a poc a poc segur que els nostres li agafen el fil a la lliga.

Ximo, Adri i Javi (blaus)
L'altra partida també es jugava el dissabte i molt prop, a Benissa. On el trio format per Ximo, Adri i Javi (Sant Vicent B) visitaven als benisseros equip amb un gran nivell. Poques opcions van tindre els nostres que van arribar a col·locar-se en el marcador 0 - 50, es veia la clara superioritat de l'equip local i la falta d'experiència en esta modalitat dels nostres. A poc a poc els de Benissa guanyaven els jocs llevant als santvicenters mes d'un VAL tot s'ha de dir. Finalment acabà 60 - 10.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo