dimecres, 29 d’octubre del 2014

Dos partides importants per a Pilota Sant Vicent


Pilota Sant Vicent és un jove club amb dos anys de vida lluitant per fer història i retornar la pilota valenciana a Sant Vicent del Raspeig. Aquest any el club ha competit en diverses modalitats com Palma, Raspall, Perxa i Galotxa, on destaquem aquestes dos últimes ja que aquest cap de setmana es juguen dos partides a cada modalitat molt importants.

Primer serà la partida de Galotxa on el nostre equip està fent una temporada espectacular i a falta de dos partides es situa en primera posició amb 20 punts. Aquest dissabte dia 1 de Novembre a les 11h al carrer artificial de Tibi, Sant Vicent jugarà contra l'equip de Tibi C sent una partida importantíssima per als nostres ja que si aconseguiren una victòria entrarien en semifinals de galotxa en la seua primera participació, esteu tots convidats a aquesta partida i desitgem tota la sort del mon a Santacreu, Soriano i Nando.

L'altra partida serà a la modalitat de Perxa i ja sols poder jugar-la serà un triomf que es pot fer més gran amb una victòria, la final de Perxa. Amb una primera participació de Sant Vicent a Perxa es va aconseguir arribar a la final que es jugarà el 2 de Novembre a les 10h a la plaça de Benifallim contra l'amfitrió. Aquesta final és un reconeixement al esforç de tots aquestos joves que somien en la pilota i que es deixen la pell en cada partida, guanyar o perdre es decidirà al carrer però el triomf de jugar la final ja l'hem aconseguit. Esteu tots convidats a acompanyar al nostre club en aquest cap de setmana tan especial. Sort a Carlos, Jorge, Adri, Javi, Santacreu i Soriano.


Dissabte 1 de Novembre al carrer artificial de Tibi a les 11h, Sant Vicent – Tibi C.


Diumenge 2 de Novembre a la plaça de Benifallim a les 10h, Benifallim – Sant Vicent.


Molta sort a Pilota Sant Vicent, tot el poble amb en nosaltres. Cavallers; va de bo! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo