dimecres, 27 d’agost del 2014

Crònica del Torneig 24h de Frontó Valencià

Ximo i Santacreu, subcampions 2014
El divendres passat a les 20:00h en el Frontó d'Agost es va celebrar el torneig 24h de Frontó Valencià. Huit equips competien en este torneig per parelles inclosos els nostres representants Ximo i Santacreu.
La primera part del torneig els nostres van mostrar un joc fantàstic guanyant les dos primeres partides, però les següents els nervis es deixaven veure i acabaven amb dos derrotes, a falta de tres partides era imprescindible guanyar per a poder arribar a les semifinals. Objectius que van complir classificant-se per a les semifinals el dissabte a les 17:30h. Les semifinals jugades contra Mariscal i Hector van estar igualadíssimes i en un moment clau de la partida molt millor per als d'Agost amb un avantatge de 7-3, però els nostres estaven molt motivats i volien arribar a la final cosa que van demostrar amb el seu gran joc acabant amb un marcador de 15-9 a favor i classificant-se per a la final.
La final que començava a les 19:30h enfrontava a Iago i Mola (Castalla) contra Ximo i Santacreu (Sant Vicent) , el duo castellut que va destacar durant tot el torneig es presentava com un rival molt dur per als nostres i no van tardar a demostrar-ho ja que van dominar la partida en tot moment, els nostres la van barallar però va ser impossible amb un resultat de 21-11 per als de Castalla.
No obstant això els nostres acaben subcampions i amb molt bones sensacions, ara a per la pròxima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo