dilluns, 1 de setembre del 2014

Crònica de la sisena jornada de la Lliga de Perxa 2014

Este cap de setmana Sant Vicent es va desplaçar a Crevillent per a jugar l'última partida de la lliga de Perxa on l'equip local optava a classificar-se per a la final. En canvi Sant Vicent ficat ja en la final només es jugava la primera plaça de la lliga regular.
La partida començava vora les 18:00h, carrer amb el ferm desigual faria del joc a l'aire la millor opció per a mantindre's en la partida. Crevillent sabia el que es jugava i va posar tota la seua tècnica, ànima i afició per a poder emportar-se els tres punts que'l col·locarien en la final i en llocs d'ascens directe. Els nostres sentien la pressió en cada jugada, en cada pilotada però van mantindre els nervis templats i van jugar amb passió.
La motivació i entrega de Crevillent es va fer notar i el marcador reflectia este esforç 9-6 i practicament els objectius complits, però Sant Vicent no es va deixar acovardir, un parell de punts de partit molt ben jugats pels nostres fan que reprenguen forces i inclús posen a Crevillent contra les cordes en una gran remuntada (9-9) que eliminava tota esperança dels locals d'arribar a la final i pujar de categoria. No obstant la partida se la va portar Crevillent 10-9, repartiment de punts que col·loca als nostres primers en la classificació regular a l'espera de la final contra Benifallim, però això si ja podem dir que l'equip del Club Pilota Sant Vicent de Perxa ja és de segona. Enhorabona pilotaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo