divendres, 15 d’agost del 2014

Sant Vicent jugarà la final del “XXV Autonòmic de Perxa”


El jove equip de Sant Vicent, en la seua primera participació en la competició de perxa s’ha classificat per a disputar la gran final de tercera categoria, després d’aconseguir els tres punts davant de Benifallim
El passat cap de setmana es disputa la quinta jornada de la competició de Perxa, en primera i tercera categoria, on Benimagrell, en primera i Sant Vicent, en tercera han sigut els equips més destacats del Trofeu Diputació d’Alacant. En primera categoria en la partida de la jornada, protagonitzada per Benimagrell i Murla, es van repartir els punts dos dels millors equips de la competició fins a este moment. El líder, Benimagrell, va aconseguir guanyar a casa i sumar dos nous punts davant de l’equip de Murla, que necessitava sumar punts, per a seguir en la lluita per entrar en les semifinals. L’equip de la marina alta va sumar un punt molt important encara que deu continuar sumant en les pròximes jornades. Sella B, va aconseguir la victòria i els tres punts a Alcoi, una victòria important per al club de la Marina Baixa, que es col·loca segon en la classificació.
Classificació de la primera categoria;
1é - Benimagrell – 13 pts
2é - Sella B – 8 pts 
3r - Murla – 6 pts
4é - Tibi – 5 pts
5é - Sella A – 5 pts
6é - Alcoi – 2 pts

En segona categoria, no va haver-hi jornada ja que la competició s’iniciara de nou a partir de l’últim cap de setmana d’agost. De moment, Sella D i Mutxamel, pareixen els equips més forts.
Classificació de la segona categoria;
1é - Sella D – 9 pts
2é - Mutxamel – 6 pts
3é - Sella C – 4 pts
4é - Relleu – 3 pts
5é - Finestrat – 2 pts

En tercera categoria, l’equip de Sant Vicent, ha aconseguit en un gran cap de setmana per al seu club, derrotar el líder de les primeres jornades, aconseguir els tres punts i passar a ser el nou líder a falta d’una jornada per a tancar la primera fase. A més amb estos tres punts s’han garantit jugar la seua primera gran final de perxa, en la primera participació en esta competició. Van guanyar per 10 a 6, a Benifallim. Crevillent va aconseguir una nova victòria a Xixona i seguix amb opcions de jugar la gran final, si guanyen en l’última jornada i Benifallim, perd a Xixona.
Classificació de la tercera categoria;
1é - Sant Vicent – 12 pts 
2n - Benifallim – 10 pts
3é - Crevillent – 8 pts
4é - Xixona – 0 pts


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo