dimecres, 27 de febrer del 2013

El MARQ d'Alacant acollirà la Presentació de Lliga a Llargues i Palma


Un any més serà el Museu Arqueològic d’Alacant l’escenari triat per a la presentació d’una nova edició de les lligues de llargues i palma - Trofeu Diputació d’Alacant.
L’event tindrà lloc el dimecres, 27 de febrer, a partir de les 20.00 hores, i a banda de per a presentar el Trofeu s’aprofitarà per a lliurar als diferents equips el material que es facilitat als mateixos, gracies sobre tot, al ja tradicional recolzament de la Diputació d’Alacant a les modalitats del joc a ratlles.
En quant a dades de rellevància, l’edició d’enguany comptarà amb 66 equips provinents de 33 poblacions, sent Tibi i Sella els clubs que més equips aporten, amb sis formacions cadascun. En quant a la lliga de Llargues, enguany ha registrat importants moviments en les files de diversos equips, cóm es el cas de Parcent, que incorpora a Jordi, que afegit a Martínez que ja formava part d’aquest equip l’any passat, faran un equip molt competitiu amb opcions de cara al campionat, del qué són els actuals subcampions. Però si enguany s’ha de destacar una remodelació, eixa és la que ha patit la formació de Benimagrell, que enguany s’ha reforçat amb Àlvaro de Tibi, Rodrigo de Benidorm i Mario de Campello, sens dubte, una formació temible en totes les seues línies.
D’altra banda, aquesta edició també ens deixa la novetat de Muro d’Alcoi en la competició, formació inèdita fins ara. A més, tornen al Trofeu Diputació d’Alacant poblacions com Poble Nou o Sant Vicent del Raspeig.
Les finals, previstes per al mes de juliol, se disputaràn enguany a la localitat de Xaló, Ajuntament que ha apostat per la pilota molt decididament, en especial, per les llargues i que mostra la seua satisfaciió per albergar aquestes finals que venen sént la festa de les llargues per excel.lència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo