divendres, 22 de febrer del 2013

El Club de Pilota Sant Vicent va realitzar un taller sobre este esport al col · legi Miguel Hernández

El passat dimarts dia 5 i el dijous dia 7 quatre companys de Pilota Sant Vicent van aprofitar l'oportunitat d'arrimar el nostre esport als mes joves i al futur de la pilota. Jorge, Carlos, Colmenero i Santacreu van assistir al col•legi públic Miguel Hernández a donar classes de raspall als cursos de 6º i 5º a i b. Els xavals van respondre de una manera completament favorable. Però no hem d'oblidar que açò va ser gràcies al nostre bon amic Abraham Esteve que ens va donar l'oportunitat de seguir ampliant este mon en Sant Vicent. També hem d'agrair als mestres d'educació física tota la seva ajuda i el seu interès per este esport. Continuem endavant, gràcies i CAVALLERS; VA DE BÓ!
 
Article premsa:
Esta setmana, membres del Club Pilota Sant Vicent han desenvolupat un taller per als xiquets i xiquetes de 5 º i 6 º del CEIP MiguelHernández , amb l'estreta col · laboració dels nostres mestres d'educació física, Mònica i Lluís.

Els xiquets es l'han passat estupendament i s'han acostat a este esport que un grup de joves aficionats ho estan fent reviure al municipi.

El proper dia 22 de febrer, el Club de Pilota farà una presentació oficial a la Sala d'Exposicions del Centre Social de l'Ajuntament, a les 20.00 h, a la qual estan convidats tots els aficionats a este esport i, en general, tots els veïns de la localitat.

Queda recordar que este grup està format en gran part per alumnes de l'IES Sant Vicent, i tots els xiquets i xiquetes estan convidats al trinquet de l'IES, on entrenen els divendres de 16.00 a 20.00 h.

(Notícia del diari El Raspeig 14-2-2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo