dimarts, 20 de febrer del 2018

Crònica de la 4º jornada del I Campionat DELIFRET 4 i mig

Ja comencem a arribar a l'ecuador del campionat DELIFRET 4 i mig i en segona categoría ja comencen a agafar força alguns jugadors, no obstant en primera encara tenim pràcticament tot obert.

El frontó de Sant Vicent el passat dilluns 19 de febrer enfrontava a les 19:40h a Miguel contra Gascón. La victòria després d'una dura batalla va ser per a Gascón amb un 11 - 8, els dos puntuen.

Tot seguit començava la partida que enfrontava a Juanma contra Soriano II, un jugador amb un estat de forma espectacular i que és un dels preferits per guanyar la segona categoría. La partida va ser per a Soriano II amb un contundent 11 - 0, no obstant Juanma va aguantar més del que reflexa el marcador.


Amb les partides de segona acabades anava de bo la primera categoria i Rafa i Héctor s'enfrontaven. Amb el traure a la mà de Rafa la partida va decantar-se prompte per a ell, però Héctor aguantava les envestides del traure rival per a donar espectacle. Finalment Rafa va guanyar per 15 - 6 una partida que li dóna tres punts vitals per seguir barallant per a entrar en la final. 





Finalment, Soriano s'enfrontava a Rubén en una partida emocionant, en una partida on els dos van jugar barbaritats i on Soriano va aconseguir guanyar per un ajustat 15 - 12. El primer punt que li lleven a Soriano i que demostra com tots els jugadors tenen encara opcions per a jugar la final de 1º categoria. 


El dilluns que ve més! Dames i cavallers; va de bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo