dimecres, 14 de febrer del 2018

Crònica de la 3º jornada del I Campionat DELIFRET 4 i mig


I el passat dilluns 5 de febrer al frontó de Sant Vicent vam viure una jornada prou desequilibrada en la majoria de les partides, i és que quan la pilota diu que no és que no.

La primera partida enfrontava a Gascón contra Nando on el veterà del club demostrava seguir en un gran estat de forma guanyant 11 - 5 la partida. Després,Gascón, tornaria a jugar. Aquesta vegada contra Soriano II i tornaria a trobar una derrota per 11 - 4 en una jornada en la qual no li va sortir res.


Amb bon ambient de públic, poc després de les 20:00H van començar les dos partides de primera categoria. La primera enfrontava a Soriano, amb un estat de forma espectacular al traure, contra Héctor de Relleu. La partida va tindre un inici molt desequilibrat i ja quan Héctor va entrar en partida poc va poder fer, victòria de Soriano per 15 - 6.





Finalment va arribar la partida més igualada de la jornada, Rubén contra David. La partida va deixar molt bones pilotades per als assistents i encara que David sempre va anar per davant Rubén va estar prop sempre. Victòria de David per 15 - 10 i tots els guanyadors aconsegueixen conservar els tres punts.

El pròxim dilluns 19 de febrer ens vem al frontó altra volta! Dames i cavallers; va de bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo