dimecres, 14 d’octubre del 2015

Novena jornada de Perxa 2015


El passat 19 de setembre la lliga a Perxa seguia avant i els nostres equips jugaven es corresponents partides de lliga. L'equip de segona aconseguia una espectacular partida guanyat i trencant la ratxa de derrotes i entrar de nou en la lluita per la classificació per a semifinals, per altra banda l'equip de tercera perdia contra Crevillent.

L'equip de 2º jugava amb tres jugadors en el carrer de Benimagrell contra quatre. La partida que es presentava complicadíssima va ser una lluita constant dels nostres fent una gesta per aconseguir els tres punts. La partida que van guanyar els nostres presentava a un Carlos apretant la ferida com mai, a un Jorge parant pilotes espectaculars i un Santacreu que restava cada pilota creuant el carrer. Important victòria per als nostres per 6 – 10 i a seguir lluitant.

L'equip de 3º perdia sense puntuar davant Crevillent en una partida on vam merèixer més. La victòria per a Crevillent de 6 – 10 complica la classificació dels nostres per a les semifinals de tercera. Poc a poc a seguir i intentar millorar el que queda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo