dimarts, 20 d’octubre del 2015

Crònica de l'anada de semifinals de 2º de Perxa contra Sella




El passat 18 d'Octubre Sant Vicent va viure una jornada de pilota molt especial. L'equip de segona de Perxa s'enfrontava a l'equip de Sella a les 11h al carrer major del poble en les semifinals per a l'ascens a primera categoria.

La partida començava amb els nostres al resto, la partida era complicada i davant un rival que Sant Vicent coneix molt be, Sella, un club admirat per els nostres.

Els de Sella començaven fortíssims la partida i encaminaven la semifinal per al seu costat i guanyaven joc rere joc fent el 0 – 4 al marcador molt inquietant per al públic i els jugadors verdiblancs. No obstant, la reacció dels nostres valents va ser immediata i els jocs van començar a pujar per el nostre costat. La actuació estel·lar del nostre feridor, Carlos, va encaminar la remuntada que en cada joc sumava més de un quinze.

Al arribar al ecuador de la partida es trobava 5 -5 el marcador i els dos equips estaven lluitant per cada pilota però la locomotora santvicentera va començar a rodar amb un Jorge increïble parant pilotes espectaculars, un Adri rapidíssim entrant en joc a pilotes pràcticament perdudes, un Javi creuant el carrer per dalt i un Santacreu acabant quinzes i amb pilotes de dau imparables que rodant per terra més de una volta van fer quinzes.

Els jocs van començar a avançar per als nostres que van aconseguir desfer els vals dels sellardos per a aconseguir els mínims jocs en contra que faciliten la clasificatoria per a la partida de tornada. Poc a poc la partida avançava i l'objectiu era clar, acabar quant abans millor, i va costar moltíssim però ho van aconseguir, els nostres van guanyar 10 – 5 l'anada de semifinals.

Queda la tornada en la catedral dels carrers, la plaça major de Sella. El pròxim cap de setmana el nostre club viurà una partida duríssima i importantíssima. Son sis jocs els que ens separen de la final de 2º de Perxa 2015 i de l'ascens a la màxima categoria de Perxa. Sant Vicent esperem vorer allà la màxima afició possible. El somni d'aquells xicons que començaven jugant cada pati en un mini trinquet poc a poc es fa més gran.

Cavallers! Molta sort per a la tornada i aneu a per la victòria! Sort i VISCA PILOTA SANT VICENT!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo