dilluns, 2 de març del 2015

Crònica de la tercera jornada de la lliga 2015

Santacreu al resto

Este diumenge passat pel matí el Sant Vicent A es va desplaçar a la capital de la comarca del Comptat mentres que el Sant Vicent B rebia al CPV Calp.
La partida a Cocentaina començava a les 11:15 amb els nostres al resto, en els primers compassos de la partida s'albirava complicada, corretjosa, molt igualada i amb jocs llargs i disputats (1-1, 1-3, 3-4) . Però arribats a este punt una disputa per una ratlla trenca el ritme d'esta partida espectacular, una partida on fer un quinze era molt complicat. Després d'esta incidència els nostres seguien molt ficats a diferència dels contestans que van estar ja en mans dels nostres. Un contundent Sant Vicent A que en qüestió de minuts guanyava els 6 jocs restants i  s'enportava la partida i els tres punts (3-10). Gran partida de tots els nostres pilotaris que han estat concentrats i atents tota la trobada.

CPV Cocentaina contra CPV Sant Vicent A

A les dotze del mig dia en el carrer major i amb un sol de justícia començava la partida del Sant Vicent B contra Calp. A l'inici de la partida els nostres jugaven sense el banca titular (Soriano) que s'incorporaria a mitat de partida però no va ser obstacle perquè el nivell dels nostres fora molt bo, amb uns jocs molt igualats i plantant cara al favorit.
Però ni la sort ni la téctica estava del nostre costat i poc a poc Calp s'anava emportant els jocs fins aconseguir embutxacar-se el primer punt (5-8) . Però com en la partida anterior i podem dir sense lloc a equívoc que este equip es creix davant de l'adversitat i són uns remuntadors nats ja que van desplegar el seu millor joc amb el seu millor ànim i van aconseguir robar un punt als calpins encara que al final la partida va ser per a Calp (8-10). Mal sabor de boca per als nostres que van jugar molt bé i inclús amb el desavantatge inicial van pensar en guanyar la partida. Ànim i a per les següents jornades valents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo