diumenge, 15 de març del 2015

Crònica de la cinquena jornada de lliga 2015

Este cap de setmana de pluges el Sant Vicent A ha vist ajornada la seua partida en La Murada per estar el carrer impracticable, per un altre costat el Sant Vicent B va rebre al Sella A amb importants baixes en les seues files.
Partida molt complicada per al Sant Vicent B que començava a les 11:30 del matí amb els nostres al resto. Els nostres eren un menys i açò es notava a l'hora de cobrir be tot el carrer, a mes tampoc comptaven amb el banca titular, baixes importants per a una partida amb un rival difícil. A pesar de tot els nostres han lluitat cada joc i cada pilota, aconseguint VALS i igualant A Dos però la sort no els acompanyava i els jocs han anat caient del costat dels sellardos (0-7).
Els nostres han apretat un poc (1-7, 2-7) però el cansament ha passat factura i el Sella A s'ha emportat els tres punts i la partida. Molt bona partida dels nostres on hem merescut molt mes. El Sant Vicent B no aconseguix arrancar i després de quatre partides se situa en la ultima posició com a cuer, esperem que el seu joc comence a brillar en breu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo