dijous, 31 de juliol del 2014

Crònica de les competicions d'estiu

Sant Vicent camina amb pas ferm en esta primera lliga de Perxa en què competix, acaba la primera volta en llocs d'ascens a segona. En esta jornada Sant Vicent rebia al Crevillent, partida que es presentava molt intensa i interessant perquè estava en joc refermar-se en la segona posició i jugar la segona volta amb mes tranquil·litat des de posicions de promoció.
La partida començava a les 17:30h amb un Sant Vicent perfecte, pilota que tocaven els nostres era quinze, molt motivats aconseguixen posar el marcador 7-2.
Però en este punt de la partida pareix que els nostres es relaxen massa i perden la concentració i comença a no eixir res, Santacreu no va tindre el seu dia i Crevillent aprofità per a col·locar-se 7-6, encara que amb una falta dels visitants de ferida en un moment clau de la partida amb un marcador a favor seu va fer que els nostres reaccionaren de manera contundent, grans ferides, grans quinzes que feien caure els jocs del nostre costat per a guanyar la partida 10-6. Cal destacar l'actuació de Jorge i Adri i sobretot del nostre feridor Carlos, sumant quinze rere quinze amb ferides espectaculars que desanimaven el rival. ANAR A LA CLASSIFICACIÓ>>>

Pel que fa a la partida del torneig d'Escala i Corda, bona partida per als nostres en el trinquet de Benissa. Encara que la derrota probablement fora immerescuda els nostres mantenen l'ànim alt. Els nostres van començar la partida arrasant (6-0) , jugant molt cohesionats i evitant al mitger que era indiscutiblement el pilotari dominador de la partida. En el sext joc el seu mitger i el seu resto van canviar les posicions i la partida va canviar per complet. Els locals van començar a acumular jocs amb jugades i pilotades increïbles. La partida es posava molt interessant (8-8) on els nostres havien barallat per cada pilota com mai i jugant amb molta precisió i sang freda però caient els quinzes del costat dels benissers. Finalment derrota per als de Sant Vicent (10-8) que deixa mal sabor de boca i amb la convicció que ho han donat tot.
ANAR A LA CLASSIFICACIÓ>>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo