diumenge, 13 de juliol del 2014

Crònica de la primera jornada de la Lliga de Perxa 2014

CPV Xixona - CPV Sant Vicent
Encetem esta lliga estiuenca en la què Sant Vicent del Raspeig participa per primera vegada, els nostres es van desplaçar a Xixona per a jugar la primera partida contra els nostres veïns comarcals.
La partida no es plantejava molt difícil per als nostres, no obstant era la primera partida que jugaven a esta modalitat en competició, en la que la ferida i el feridor són de vital importància, en este cas Carlos adoptava esta posició i encara que inicialment no estiguera a gust del tot, amb l'esdevindre de la partida s'anava assentant i sentint-se mes segur. Grans restos de Javi a l'aire i de Santacreu al bot i braç que deixaven poc marge d'error per als nostres en perjuí dels locals que veien passar les pilotes per damunt.
Un gran joc de Jorge que ha estat molt intuïtiu en punta i l'agilitat de Ximo com mitjer han marcat la diferència en una partida que salvant la intensitat d'un val quinze (Val-15) local en el tercer joc ha sigut molt lineal i acabant la partida 0 - 10 per als nostres. Ens emportem els tres puntets i la casella de jocs en contra buida, bona arrancada en esta lliga que la setmana que ve ens enfrontarà contra Benifallim a casa, en el carrer Manuel de Falla, vos esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo