diumenge, 23 de febrer del 2014

Crònica de la segona jornada de la lliga 2014

Pau, Javi, Oriol, Adri i Soriano
(Sant Vicent B)
Gran partida la que hem pogut vore esta vesprada on s'enfrontaven el Sant Vicent B i el Relleu. Després de la partida de la setmana passada en la què els nostres ja van demostrar la seua capacitat de lluitar tots i cada un dels quinzes encara que el resultat no ho reflectira, esta vesprada eixa tenacitat a brillat i ens han fet disfrutar d'una increïble partida.

La partida començava poc abans de les quatre i mitja de la vesprada i Sant Vicent B encetava la partida emportant-se el primer joc amb facilitat. Però en el segon joc Relleu ha entrat de ple en la partida i hem vist un llarg joc que al final ha caigut del costat de Relleu. Durant els primers moments de la partida ambdós equips barallaven els quinzes i s'allargaven els jocs, no obstant l'experiència de Relleu ha inclinat la balança del seu costat i prompte han pres l'iniciativa de la partida. Els nostres han començat a anar a remolc dels de Relleu, així hem vist el 2-2, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5 i 3-6, Relleu se sentia còmode i els nostres no acabaven de definir el seu joc, és cert que barallaven cada quinze i això els feia mantindre's en la partida.

A partir d'ací, i després d'una hora i vint de partida hem disfrutat d'un pletòric Soriano en la banca, en mes d'una ocasió traient i fent quinzes directes creuant el carrer, col·locant els servicis i desconcertat al resto visitant. Però a la vegada la perícia dels punters Pau, Bincheng (Canvi en el 3-5) i Oriol feien guanyar ratlles impossibles. No hi havia pilota que no passara per la mà de Adri que les tornava totes i el mitjer Javi les col·locava rases aconseguint grans ratlles. En definitiva hem vist un grup cohesionat, jugant amb cap i amb sang freda. Açò s'ha vist reflectit en el marcador i la remuntada s'ha fet imparable, 4-6, 5-7, 6-7, 7-7, 8-7 i 9-7. Relleu cada vegada mes desmotivat a tirat de saber fer i encara ha aconseguit el 9-8 però una última espenta dels  nostres ha fet que s'enportaren la partida (10-8) i els dos primers puntets, molt però que molt merescuts. 

La partida a durat al voltant de dos hores i vint minuts, una vesprada emocionant i plena de sorpreses, els que hem assistit hem gaudit  d'una gran vesprada de Pilota Valenciana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo