dijous, 13 de febrer del 2014

Arranca el Trofeu "Diputació d'Alacant 2014"


Esta nit ha sigut presentada la XXX Lliga de Llargues i la XXII Lliga de Palma-Trofeu Diputació d’Alacant al Museu Arqueològic (MARQ). L’acte que dóna el tret d’eixida a una nova temporada del joc a ratlles ha comptat amb la presència de tots els clubs participants, així com de les autoritats, en este cas, el President de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el Vicepresident del comité de joc a ratlles, Vicent David Molines, i el Vicepresident per a la provincia d’Alacant, Jesús Cortell.
Comença una lliga de llargues amb noves cares, noves incorporacions que fan d’aquesta edició una de les més igualades dels últims anys. D’entre els 33 clubs participants, s’ha de destacar per damunt de la resta, els de Tibi i Sella, que amb sis formacions cadascún són els club que més equips presenten. Segueix de prop Murla amb 5 equips i Benimagrell amb 4. Aquest últim club aporta dos equips a la màxima categoria de llargues.
El vicepresident d’Alacant ha felicitat tots els jugadors per poder disfrutar de jugar al carrer. “Li deguem moltíssim a la Diputació d’Alacant, però els també a la federació perqué tenen esta lliga en exclusiva”.
El vicepresident responsable del comité del joc a ratlles ha contat les novetat més destacades d’aquesta edició, i ha destacat també que a partir d’enguany tota la gestió del campionat està centralitzada a través de la web de la Federació de Pilota Valenciana.
Per a finalitzar, el president de la FPV ha destacat per damunt de tot la “força que demostren els equips de llargues i palma a la provincia d’Alacant”. Un dia gran per a tots els jugadors, que en uns díes comencen la seua anhel.lada competició. Les finals enguany es disputaran durant els díes 5 i 6 de juliol a la població d’Agost.
Pel que fa al nostre club, este dissabte inaugurem la temporada amb una partida del grup B, en la que el Sant Vicent B s'enfrontarà al Benimegrell, al carrer de la pilota en Benimagrell a les 16:00h. Per un altre costat el diumenge estrenem carrer, durant esta lliga les partides es jugaran en el carrer Centre (Paral·lela al carrer l'horta) . Este diumenge a les 16:00h el Sant Vicent A rep al Sella C, partida molt interessant a la que esteu tots convidats. 

Dames i cavallers, Va de Bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo