dimarts, 21 de desembre del 2021

Resum de la lliga individual d'EIC i semifinals

Per a acabar l'any 2021, el nostre club no va voler perdre la cita que cada vegada es fa més habitual a la nostra agenda: L'individual d'escala i corda.

L'any 2021 vam participar amb dos jugadors en dues categories diferents. Pablo Merelo en la 2ºA categoria i Sergi Asensi en la Juvenils A.

Merelo no va aconseguir passar a les fases finals per poc. Amb dues derrotes i una victòria acaba la seua participació en la competició d'enguany. La primera partida la guanyava a Ribarroja per 60 – 45, però dues derrotes per 60 – 30 (Benidorm) i 60 – 35 (Alzira) el deixen fora de la competició fins a l'any que ve.




Per altra banda, Sergi va guanyar 2 de 3 partides. Les victòries eren per 60 – 35 (Benidorm) i 20 60 (Pelayo). I l'última partida, la va perdre per 55 – 60 a Guadassuar. No obstant, va entrar a jugar les Semifinals contra Dorian de Guadassuar.

Les semifinals van ser molt ajustades, ja que quasi per la mínima va guanyar en dues ocasions. La primera al trinquet de Benidorm per 60 – 55, i la segona però 50 – 60.



Sergi jugarà contra Mario de Pelayo la final de Juvenils Al trinquet de Vilamarxant! Enhorabona, mestre! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo