dijous, 15 d’abril del 2021

Arranca la lliga de llargues i palma 2021.

Ja hem tornat!

La lliga de llargues i palma torna als carrers. Sant Vicent enguany presentarà dos equips a les 3rs categories de llargues i palma. La novetat és que l'equip de 3 de palma com que no (...) pogut aconseguir la plaça en 2 de palma deurà jugar aquesta temporada sense opció a guanyar. No estem d'acord amb la decisió de la federació, ja que la raó ha segut que no ha quedat plaça per a nosaltres a la categoria superior, no obstant jugarem i anirem a totes, com sempre!

La primera jornada ha estat marcada per la pluja i la partida de l'equip de palma aplegava al final pocs minuts abans de començar. Es jugarà el pròxim divendres al carrer artificial de Tibi contra l'equip de Xixona. 

Per altra banda, l'equip de llargues guanyava a domicili contra l'equip de Xalò per un resultat de 3 - 10. Cal destacar la bona partida de la nostra banca, Sergi, que cada vegada agafa més autoritat al carrer. Seguim jugant i seguim fent pilota a Sant Vicent. Tornar ha segut una alegria i ara toca mantindre les ganes de pilota que tenim per a aquest 2021!

Dames i cavallers: va de bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo