dijous, 29 d’octubre del 2020

Resum de la lliga de llargues i palma 2020 - Lliga COVID-19

 La lliga de llargues i palma 2020 serà recordada com la lliga COVID-19. Aquest any Sant Vicent participava amb dos equips de llargues en la  i la  categoria. No obstant, per raons de ajornament de la lliga normalment diputada a la primavera a l'estiu, soles vam poder participar amb un equip a la  categoria de llargues.

La lliga ha segut extranya, ja que tots els equips han estat obligats a jugar al carrer artificial de TIBI a partides d'1:30h com a màxim si ningú aplegava als 10 jocs. Els equips que participaren en 2 de llargues foren Agost A, Agost B, La Vila Joiosa, Parcent, El Campello i Sant Vicent.

La lliga va estar disputada però la falta de temps en moltes de les partides obligava a acabar amb resultats de 10-9 la majoria de les voltes. No obstant, sempre direm que millor poder jugar 1:30h la lliga que directament no disputar-la.
Els jugadors del club pilota Sant Vicent que van disputar aquesta lliga van ser Soriano, Soriano II, Santacreu, Sergi, NandoPascuMereloGascónIván i Javi.

El club Pilota Sant Vicent va aconseguir aplegar a semifinals perdent per 10 - 6 contra el que va ser campió i millor equip de la lliga, Parcent.

La pròxima lliga, si tot millora, esperem tornar al carrer major i poder disputar les partides al poble. Dames i cavallers, va de bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo