dimecres, 7 de març del 2018

Crònica de la 1º jornada de llargues i palma

Estàvem d'enhorabona el passat 25 de febrer, ja que Pilota Sant Vicent estrenava equip de llargues i ho feia amb victòria. No obstant l'equip de palma, minvat amb baixes, perdia davant Benimagrell.

A les 11h del diumenge 25 al carrer de Benimagrell començava la lliga per al nostre equip de Palma que amb la falta de la banca, Soriano, faria a Santacreu agafar la banca i per tant no jugar a la seua posició de rest. La partida era per als locals clarament però encara les baixes els nostres van donar que fer i més d'un joc van poder sumar però no ho van saber aprofitar. Derrota 10 - 4 i cal mantindre la concentració amb una mala primera partida.  





A les 16:15h al carrer major de Sant Vicent estrenàvem equip de llargues. L'equip de Xaló, actual campió de tercera i recentment ascendit, ens visitava sense la banca titular cal dir però tots ells van oferir un gran joc i unes bones pilotades. Pel que fa als nostres van jugar una partida quasi de deu. Perete a la banca adaptant-se al carrer amb una gran velocitat i pilotades espectaculars, Pascu i Javi restant les envestides de la banca de Xaló, i Gascón i Juanma guanyant ratlles vora del quinze. Una partida quasi perfecta que donava una contundent victòria per 10 - 3 als nostres.


Ara cal seguir i segur que aquest any disfrutarem de molt bones partides de pilota al poble de Sant Vicent.

Dames i cavallers; va de bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo