dilluns, 10 de juliol del 2017

Crònica de la final de 3º de Palma. Sant Vicent 10 - 6 Agost

Els nervis estaven a flor de pell. Després d'una lliga on ningú ha aconseguit guanyar als nostres arribava el moment de la veriat, gunyar l'última partida i la més important. El dissabte 8 de juliol de 2017 Sant Vicent jugava la gran final de 3º de palma contra els veïns i amics d'Agost. La final era acollida per la localitat de Pedreguer al carrer Lluna. Els nostres valents estaven llestos per a fer història per al nostre equip.

La final que arrancava vora les 16:15h enfrontava a Sant Vicent vestit de roig (Paquito, Santacreu, Ximo, Nando i Sergi) contra Agost vestit de blau (Paco, Cano, Natxo, Ramón i Héctor). La partida començava amb els nostres a la banca i amb una eixida molt forta dels rivals, que sumaven ràpidament el primer joc. No obstant els nostres reaccionaven i Paquito començava a colocar la pilota on els rivals no podien fer res i poc a poc aconseguiem el 4 - 1.

Amb aquest marcador reacciona Agost que s'acosta amb un 4 - 3 però un Ximo espectacular comença a canviar el joc jugant ratlles i creuant el carrer per terra. Ximo, un jugador que cada partida ha anat a més aconseguix ajudar al equip a fer el 5 - 3 i calmar l'ambient per als nostres. Després d'uns llarcs jocs, on destaquem l'actuació del jove Sergi que no donava opcions a les errades rivals donant presió per a la partida, aconseguix Sant Vicent el 8 - 5 i ja començava a acariciar la copa però Agost ja ha demostrat que per a guanyarlo has de fer els 10 jocs i que sempre pot alçar una partida siga com siga el marcador.

En un joc d'anades i tornades Santacreu trenca la partida creuant el carrer amb tres pilotes espectaculars que provoquen l'arrancada final per als nostres i amb un 30 - Net passen al resto amb dos ralles als peus. La primera ratlla la guanya Nando, que ha demostrat tota la lliga i tota la partida la seua veterania i l'amor que te per la pilota, i la segona Paquito sense dubtar creua el carrer per terra i guanya una final somiada per als nostres. Una partida que es guanya amb un joc regular i entragat de tots els jugadors.


Entre abraços i emocions Sant Vicent alça un trofeu que ben guanyat el tenen. Ara a cel·lebrar-ho i seguir entrenant, a jugar i disfrutar la lliga de perxa. Un abraç a tots els que heu fet posible i com ja sabeu, el mon és d'aquells que tenen el valor de somiar!

Dames i cavallers; va de bo!

VISCA PILOTA SANT VICENT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo