dimecres, 18 de gener del 2017

Trofeu homenatge "José Asensi Sirvent" EL RIUERO

El passat diumenge 15 de gener de 2017, al carrer major, començava a les 10:20 h l'acte que homenejava a un dels pilotaris més importants en la història de Sant Vicent, José Asensi Sirvent, el Riuero, per tota una vida lluitant per la pilota al poble de Sant Vicent. 

L'acte tenia inici amb l'arribada de Pepe, el Riuero, amb l'acompanyament de la colla Floreal de Sant Vicent del Raspeig. Després d'unes paraules i la reballada de la xapa, per repartir el traure i el resto, per part de Pere, el nostre marxador, començava la partida.

En la competició s'enfrontaven Estalrich, Santacreu, Nando, Bexís i el Riuero de roig contra Paquito, Ximo, Bicheng, Jorge i Carlos de blau. Amb el marcador de 2-1 a favor dels rojos, l'alcalde Jesús Villar i el regidor d'esports José Luis Lorenzo, van fer l'entrega d'una placa commemorativa a José Asensi Sirvent. Després d'unes paraules la partida va continuar.

La partida va acabar amb un 10-6 a favor de l'equip roig i es va jugar amb dificultats a causa del sol. En finalitzar Pere, el nostre marxador, i Pepe, l'homenejant, van fer l'entrega de trofeus a tots els participants. L'acte va ser molt emotiu i va concloure amb una picadeta de germanor al Jardín de Azúcar.

Hem d'agrair a la família Asensi i en especial al Riuero, per mantenir viva la flama de la pilota valenciana a Sant Vicent i permetre que hui nosaltres puguem seguir endavant amb aquesta tasca. Gràcies Riuero per tots els teus consells, gràcies Riuero per ser un amant de la pilota incondicional, gràcies Riuero per donar-mos suport a les partides, per tot i per més...

... GRÀCIES PEPE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo